Omejitev odgovornosti

Hvala, ker ste se odločili za rezervacijo pri nas, veselimo se vašega prihoda. Z rezervacijo sklenete pogodbo z nami pod naslednjimi pogoji. Če imate kakršna koli vprašanja, nam lahko pošljete e-pošto ali nas pokličete.
Pogoji rezervacije Hostel Tresor
Hostel Čopova. d.o.o.
Mladinski hostel,
Čopova ulica 38.
1000 Ljubljana,
Slovenija.
Davčna številka SI56723580

Cene
Cena nastanitve vključuje naslednje:
Elektrika, posteljnina, čiščenje, topla voda, centralno ogrevanje in Wi-Fi dostop.

Prijava in plačilo
Za namene registracije morate ob prijavi predložiti veljaven potni list ali nacionalni identifikacijski dokument. Bivanje se plača ob prihodu za katero je izdan tudi račun. Plačilo je možno z gotovino ter karticami Visa, MasterCard in Maestro. Vse transakcije s kreditnimi karticami so varne in nobeni zbrani podatki se iz kakršnega koli razloga ne ponujajo tretjim osebam.

Hišni ljubljenčki
Svojega hišnega ljubljenčka lahko pripeljete le ob rezervaciji zasebne sobe.

Sprejemanje otrok
Otroke vseh starosti sprejemamo v spremstvu staršev ali skrbnikov. Otroško posteljo vam lahko zagotovimo, če nam sporočite vnaprej.

Nerazpoložljivost namestitve
Vaše počitnice so v nevarnosti odpovedi zgolj, če vaša namestitev ne bi bila na voljo iz razlogov, na katere ne moremo vplivati. Tudi v takem primeru vam bomo poskusili ponuditi alternativno namestitev. Če to za vas ne bi bilo mogoče ali nesprejemljivo, vam bomo vrnili celoten znesek, plačan za bivanje. Naša odgovornost ne presega tega vračila.

Prihod
Vaša namestitev vam bo na voljo od 15. ure na dan prihoda, razen če ni dogovorjeno drugače. Prijava verjetno ne bo mogoča prej, saj bomo zaposleni s pripravo vaših sob.

Postopek poznega prihoda
Naša recepcija je odprta 24 ur. Prosimo, da nas kontaktirate najkasneje do 23:59 in nam sporočite, morebiten pozen prihod. Če nas ne obvestite, lahko pride do oddaje sobe ali bremenitve vaše kreditne kartice za celoten strošek sobe.

Politika odpovedi in kazni
Brezplačna odpoved je možna 2 dni pred datumom prihoda. V primeru pozne odpovedi ali neprihoda vam zaračunamo odstopnino v višini stroškov prve noči.

Za rezervacije med 29.12. - 02.01 je brezplačna odpoved možna 14 dni pred datumom prihoda. V primeru pozne odpovedi ali neprihoda vam zaračunamo odstopnino v višini stroškov celotne rezervacije. Vse rezervacije med temi datumi bodo v celoti bremenjene na dano kreditno kartico 2 tedna pred prihodom. Če bo kreditna kartica zavrnjena, vas bomo obvestili, da posodobite podatke o kreditni kartici v naslednjih 3 dneh. Če ne prejmemo posodobljenih podatkov o kreditni kartici, si pridržujemo pravico do preklica rezervacije.

Odhod
Prosimo, bodite pripravljeni zapustiti nastanitev ob 11. uri na dan odhoda, razen če ni dogovorjeno drugače. Za vse dodatne storitve, ki so na voljo v okviru vaše nastanitve lahko plačate na recepciji, za kar dobite ustrezen račun.

Sobe
Uživanje hrane in pitje alkohola v sobi ni dovoljeno, saj lahko zapustijo vonjave in povzročijo madeže. Jeste in pijete lahko v naših skupnih prostorih. Dodatni priklopi električnih, grelnih ali kuhalnih naprav velike porabe (npr. električni štedilnik, grelec prostorov, opekač kruha in podobno) zaradi povečane požarne nevarnosti niso dovoljeni. 

Kajenje
Kajenje je v vseh naših sobah in skupnih prostorih strogo prepovedano. Kajenje je dovoljeno pred hostlom Tresor. Prosimo, da cigaretne palčke odložite v priložene pepelnike ali druga primerna mesta. Upoštevajte, da so detektorji dima v hostlu povsod in da bo sprožitev alarma imela resne finančne posledice. Posamezniki ali skupine, ki so odgovorni za takšno dejanje, nosijo vse stroške, ki so s tem povezani, vključno s stroški gasilstva.

Škoda
Prosimo, bodite previdni pri bivanju v našem hostlu. Odgovorni ste za morebitno škodo, ki jo povzročite namestitvi. Vse, kar vas prosimo, je, da prijavite kakršne koli incidente, ko se zgodijo. Manjših okvar običajno ne zaračunavamo, lahko pa vas prosimo, da plačate morebitno škodo, ki bi jo lahko povzročili.

Odgovornost
Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, izgubo ali poškodbo katerega koli gosta ali katerega koli vozila ali posesti, razen če se izkaže, da smo povzročili malomarno dejanje s strani nas samih ali naših zaposlenih ali izvajalcev, medtem ko delujemo v okviru zaposlitve.

Politika zasebnosti
Vsi podatki, zbrani med to rezervacijo, bodo shranjeni na naših računalnikih. Z vašim dovoljenjem vas lahko občasno kontaktiramo glede promocij in ponudb. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.

V hostlu Tresor vas čaka topel sprejem.