Edinstvene sobe na edinstveni lokaciji

Kaj ponuja Hostel Tresor?

Ne glede na to, ali potujete sami, s prijatelji, poslovno ali pa ste na romantičnem oddihu, je poskrbljeno za vas. 6 različnih tipov sob poskrbi za vsakega popotnika in za vsak žep.

Tresor je najlepši dokaz kako lahko sivo in togo domovanje bankirjev v centru Ljubljane spremenimo v živahno in urbano mednarodno okolje. V Tresorju se bodo od sedaj naprej shranjevali samo nepozabni spomini, najžlahtnejša valuta pa bo zadovoljstvo in doživetje naših gostov. Tresor Hostel secesijski stavbi iz začetka 20. Stoletja vliva življenje, popolnoma drugačno od resnega bančnega, življenje z veliko začetnico, polno gostov iz vsega sveta, ki si ne želijo Ljubljane le ogledati, temveč jo tudi doživeti, hkrati pa spoznati pisano druščino sostanovalcev.

Naše sobe

Sobane in pisarne nekdanje banke smo tematsko preuredili v več mini tresorjev ter tudi gostom le – teh ponudili intimo in enkratnost Tresorja ob visoki stopnji udobja.

Ponudba za skupine

V Tresorju imamo veliko izkušenj z namestitvijo manjših ali večjih skupin, katerim je na voljo kar 130 ležišč. Ponudbo vedno prilagodimo posebnim željam in potrebam vsake posamezne skupine.Pošlji povpraševanje