Zgodba Hostla Tresor Ljubljana

Kako je nekdanji dom bankirjev postal živahen hostel, ki deluje kot talilnica lokalne in mednarodne kulture.
Hostel Tresor je edinstven hostel, ki se nahaja v samem središču Ljubljane, samo korak stran od Prešernovega trga in znamenitega Tromostovja. Vključen je v klub nenavadnih in unikatnih hotelov in hostlov sveta.

Tresor je krasen dokaz, kako se lahko sive in toge prostore nekdanje banke preobrazi v sodobno in živahno urbano okolje. Secesijsko stavbo z začetka 20. stoletja je Tresor poživil in sprostil ter ustvaril živahno mešanico klasičnih arhitekturnih prvin z urbanim duhom. Življenje mu dajejo gostje iz vsega sveta, ki si Ljubljane ne želijo le ogledati, temveč jo tudi doživeti, s pisano druščino sostanovalcev vred.

Srce Tresorja so trije prostori za druženje. Visok atrijski prostor z nebesnim stropom utripa predvsem v dnevni svetlobi, za zabavo v poznejših večernih urah pa je bolj primeren nekdanji bančni tresor v kleti stavbe. V pritličnih prostorih se poleg recepcije nahaja tudi bar s kvalitetno ponudbo hrane in pijače. Ta deluje kot prostor, ki poveže goste, kot tudi prebivalce Ljubljane, saj se odpira in ponuja razgled na eno najbolj živahnih ulic v mestu.
Hostel Tresor Ljubljana urbano središče vseh, ki jih zanima šport, kultura, umetnost ter spoznavanje novih kultur in ljudi. Tresor ni le pribežališče ljudi iz celega sveta, ampak je njegov glavni namen, da svoje prostore ponudi tudi domači kreativni mladini. Temu primerno Tresor redno gosti umetnike in glasbenike, gradi most med domačim in tujim okoljem ter zagotavljal prijetno okolje za vse. Ostaja mogočen in pomemben, hkrati pa vnaša svoj ritem in utrip, ki ga je center Ljubljane do sedaj pogrešal. 

Pestro dogajanje

Hostel Tresor Ljubljana združuje popotnike in lokalce, umetnike, glasbenike in ljubitelje pestrega kulturnega dogajanja. Tako pester program, da boste le s težavo pobegnili domov.

Delavnice

Pri nas se lahko redno udeležite katere izmed zanimivih in ustvarjalnih delavnic.
Rezerviraj
Rezerviraj

Longboardi

Ugodna izposoja longboardov za pravo urbano izkušnjo in raziskovanje mesta.
Rezerviraj
Rezerviraj