Najem prostorov za različne namene

Pri nas lahko najamete prostor za najrazličnejše dogodke. Konference, predavanja, zasebne zabave, koncerte, delavnice,...events@hostel-tresor.si

Kaj ponujamo?

Za izvedbo različnih dogodkov imamo na razpolago kar pet prostorov – prostoren atrij, bolj intimna nekdanja soba bankirjev, nekdanji bančni tresor, coworking pisarna ter zasebna pisarna.

1. ATRIJ
Visok atrijski prostor z nebesnim stropom utripa predvsem v dnevni svetlobi. Namenjen je zaključenim družbam s širokim zanimanjem in vsebino, pa naj gre za predstavitev albuma, knjige, razstave, nove blagovne znamke, zbirke, kolekcije, literarni večer, hkrati pa je lahko primeren tudi za strokovno izobraževalne predstavitve. V atriju lahko pripravimo do 50 sedišč, postavitev po željah (okrogla miza, konferenca, kino postavitev, delavnica), stojišč pa je lahko do 70 (nagovori, proslave). Možna izposoja in uporaba tehnične opreme (projektor, TV, flip chart, ozvočenje, Wi-Fi, osvetljava, dvigalo – prostor se nahaja v 1. nadstropju) ter opcijska priprava cateringa.

Cena najema: 36 EUR / h. Zaradi zagotavljanja višje kakovosti nastanitve v hostlu je najem možen samo do 22. ure.


2. NEKDANJA SOBA BANKIRJEV
Medtem ko je atrij precej odprt in raznolik, je nekdanje bančni sejni prostor bolj intimen in primeren za posebna posvetovanja, konzultacije, meditacije ali filmske večere. V prostoru lahko pripravimo do 40 sedišč (okrogla miza, konferenca, kino postavitev, delavnica), stojišč pa je lahko do 50 (koncerti, nagovori, proslave). Možna izposoja in uporaba tehnične opreme (projektor, TV, flip chart, ozvočenje, Wi-Fi, osvetljava, dvigalo – prostor se nahaja v 1. nadstropju) ter opcijska priprava cateringa.

Cena najema: 36 EUR / h (min 2h), vsaka nadaljnja ura 30 EUR / h. Zaradi zagotavljanja višje kakovosti nastanitve v hostlu je najem možen samo do 22. ure.


3. NEKDANJI BANČNI TRESOR
V kletnih prostorih stavbe se nahaja nekdanji bančni tresor, ki je včasih služil za varovanje najvrednejših stvari, danes pa debele stene tresorja pripomorejo k izvrstni akustiki. Prostor je primeren za vse vrste praznovanj, izvajajo pa se lahko tudi delavnice, team buildingi ali dogodki izobraževalne narave. V prostoru lahko pripravimo do 30 sedišč, stojišč pa je lahko do 50 (koncerti, nagovori, proslave). Možna izposoja in uporaba tehnične opreme (projektor, TV, flip chart, ozvočenje, Wi-Fi, osvetljava, dvigalo – prostor se nahaja v 1. nadstropju) ter opcijska priprava cateringa.

Cena najema: 36 EUR / h. Prostor se nahaja v kletnih prostorih in akustično ne omejuje nastanitvenega dela hostla, zato je najem možen do 4. ure.


4. COWORKING PISARNA
Hostel nudi šest coworking mest v opremljeni prostorni pisarni, ki se nahaja v 1. nadstropju hostla. Pisarna ne meji na ulico, najemnikom zagotavlja prijetno in mirno delovno okolje. Coworking pisarna je namenjena digitalnim nomadom, samozaposlenim na vseh področjih, tistim, ki so zaposleni v podjetjih s sedežem izven Ljubljane, študentom ali osebam, ki preprosto potrebujejo svoj 'zen' kotiček, ki je dostopen 24 / 7. Z najemom si zagotovite dobro internetno povezavo, možnost fotokopiranja ter posebne ugodnosti na našem baru. 

Cena najema: cena je odvisna od števila ur, ki se obračunajo vsake 3 mesece (1-10h = 12 EUR / h; 10-30h = 9,50 EUR / h; 30-100 = 6 EUR / h; 100-200h = 2,50 EUR / h; 200-400h = 2,50 EUR / h; 400+h = 1,20 EUR / h). Dostop do pisarne je možen 24 / 7.


5. ZASEBNA PISARNA
Opremljena udobna pisarna, ki ima enake pogoje kot coworking pisarna, primerna pa je tudi za sestanke ter interna predavanja, predstavitve, saj prostora ne delite z drugimi osebami. Možna je izposoja tehnične opreme (projektor, flip chart, TV, ozvočenje).

Cena najema: 12 EUR / h. Dostop do pisarne je možen 24 / 7.