Postani Tresorjev rezidenčni DJ

Announcement, announcement! 


V naši hiši načrtujemo poletne, jesenske dogodke in za ta primer smo rekli, da odpremo vrata novim zvokom mladih nadobudnih DJ-jev, ki bi si želeli imeti svojo stalno rezidenco v naših prostorih. Kaj to točno pomeni? Pomeni, da si del naše glasbene zgodbe, imaš stalen prostor za ustvarjanje in kreiranje svoje glasbe ter tudi nekaj dodatnih ugodnosti, ki pritičejo hišnemu rezidentu.


Kaj iščemo?

 

  • Iščemo nove DJ zvoke (raznolike zvrsti od housea, techna, drum’n’bassa do rock’n’rolla). Važno je, da imaš svoj unikaten stil, ki si ga želiš izpilit in za to potrebuješ primeren prostor za izražanje.

  • Si vseeno že nekje preizkusil svoje DJ sposobnosti in te je poleg tvojih prijateljev slišal še kdo? Super je, če imaš že urejene kanale, ki nam jih lahko posreduješ in kjer lahko vidimo tvoj način izražanja in tvoj glasbeni okus. V kolikor že imaš tovrstne izkušnje, se z njimi pohvali in nam poleg linkov posreduj tudi svoje dosedanje reference in tehnični rider.

  • Nekoga, ki ga zanima soustvarjanje dogodkov, ima kreativno žilico, ki nam pride prav pri postavljanju novih dogodkov, ga lahko vprašamo za nasvet in nekako postane tudi naš glasbeni svetovalec pri oblikovanju programov.

 


Kaj nudimo?

 

  • Posebna izpostavljenost kot rezidenčni DJ preko vseh naših digitalnih omrežij.

  • Naziv prvega rezidenčnega DJ-ja največjega hostla v Ljubljani z napovedjo, predstavitvijo in intervjujem na spletni strani hostla Tresor.

  • Rezidenčni spot na vseh načrtovanih dogodkih projekta Tresor 44 (v septembru tedenska izvedba 4x).

  • Boni za nočitve v hostlu Tresor zate ali tvoje prijatelje (koriščenje do 12 nočitev).

  • 1x brezplačna uporaba atrija hostla Tresor do konca leta 2020 za katerokoli lastno zabavo, projekcijo, promocijo ali aktivnost. Pri tem prejmeš aktivni support ekipe Tresorja pri organizaciji dogodka.

  • Ekskluzivna enkratna izvedba osebnega DJ rezidenstva v oktobru, novembru in decembru v atriju hostla Tresor. 

  • Welcome package hostla Tresor.

 


Tvojo prijavo pričakujemo do nedelje, 23.8., na naš e-mail events@hostel-tresor.si.


S pomočjo strokovne komisije in osebja hostla bomo na podlagi prijav izbrali 34 posameznike, s katerimi bomo sklenili dogovor do konca leta 2020. V četrtek 27.8. bomo na posebnem avgustovskem Tresor 44 eventu sporočili, kateri DJ-ji so prejeli rezidenco. Iščemo unikatne, raznolike, energične in zanimive posameznike, ki se bodo vklopili v naš team. Pridruži se nam in pomagaj, da bo nova era še bolj čarobna, pisana in cvetoča.

Nazaj na seznam